Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Χαιρετιστήριο εισαγωγικό μήνυμα

Σας καλωσορίζω στην καινούργια προσπάθεια για την ενημέρωση και παροχή συμβουλών σχετικά με ιατρικά θέματα και παθήσεις της ειδικότητός μου.
Αναφέρομαι στην γενική χειρουργική και αγγειολογία, για απορίες σας , προβληματισμούς και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, σχετικά με διάφορες νόσους αρμοδιότητας των ειδικοτήτων αυτών.

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας με το θέμα που σας απασχολεί, ή με e-mail στη διεύθυνση anastase54@gmail.com,  για να διασφαλίσετε το απόρρητό σας προκειμένω να αναφερθείτε σε προβλήματα υγείας σας.

Στη σελίδα θα αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκλαϊκευμένα ιατρικά θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εικόνες, βιντεοταινίες και νέα που άπτονται σε θέματα της υγείας.

Είναι ευπρόσδεκτα άρθρα, εργασίες, νέα και ειδήσεις, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτών και νοσηλευτριών και όλων όσων έχουν ενδιαφέροντα και ασχολούνται στο χώρο της υγείας. Θα αναρτώνται επώνυμα στη σελίδα αφού πρώτα σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : anastase54@gmail.com.

Σχόλια ελεύθερα επί όλων των θεμάτων.

                                                                        Αναστάσιος Σωτηριάδης
                                                                                 χειρουργός

4 σχόλια:

  1. Εύχομαι επιτυχία στους σκοπούς του blog.
    Αγαπητέ Τάσο την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νώντα μου σ΄ευχαριστώ. Με χαρά περιμένω δικό σου άρθρο για ανάρτηση. Πιστεύω ότι στους καιρούς αυτούς αξίζει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε ανεξάρτητα του αποτελέσματος.

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή φίλε μου και καλή επιτυχία.

    Αν και το διαδίκτυο δεν θεωρείται από πολλούς έγκυρη πηγή και βάλλεται, ωστόσο όλο και περισσότεροι καταφεύγουν σ΄αυτό. Και εννοώ τόσο γιατρούς (οι οποίοι νομίζω στην πλειονότητα τους ερευνούν συχνά το δίκτυο) όσο και κόσμο απλό μη ιατρικό που αναζητά τη γνώση. Δεν υπάρχει τρόπος να αναστρέψει κανείς το ρεύμα. Παρόλο που δεν με συμφέρει αυτό που λέω, μια και γράφω βιβλία, πιστεύω ότι όλο και πιο λίγοι είναι αυτοί που ανοίγουν βιβλία για ενημέρωση. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το δίκτυο.

    Έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση, θα φέρει την επιτυχία γιατί απλά θα σημαίνει αξιόπιστο site.

    Μια συμβουλή: μην δημοσιεύσεις ποτέ ερωτήσεις και σχόλια ανώνυμα. Αν έχεις τα στοιχεία του ερωτώντος και δεν επιθυμεί τη δημοσίευση, τότε ναι.

    Ι. Καβαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου Ιωάννη. Πολύτιμες οι οδηγίες σου. Πιστεύω στην συνεργασία μας. Σ΄ευχαριστώ.

      Διαγραφή